Ontwerpbesluit intrekken omgevingsvergunning onderdeel milieu, Herculesstraat 71 in Alkmaar

DeAlkmaargids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerpbesluit intrekken omgevingsvergunning onderdeel milieu, Herculesstraat 71 in Alkmaar.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders van Alkmaar maken bekend dat zij van plan zijn om op verzoek van de inrichtinghouder een omgevinsvergunning milieu voor het bedrijf Stadswerk 072 N.V gelegen aan Herculesstraat 71 in Alkmaar in te trekken.De omgevingsvergunning onderdeel milieu van 8 april 2010 met kenmerk 2010-22584 wordt ingetrokken omdat binnen de inrichting niet langer een IPPC-installatie in werking is en in verband met veranderde wetgeving en ontvlechting van het onderdeel grondstoffen. Hierbij is het onderdeel grondstoffen overgedragen aan HVC. Ter inzageDe ontwerpbeschikking met bijbehorende stukken ligt van 21 december 2023 tot en met 31 januari 2024 ter inzage bij de gemeente Alkmaar. U kunt de vergunning en de bijbehorende stukken digitaal bekijken via het digitale publicatieblad op officielebekendmakingen.nl. De documenten hangen als ‘Bekijk documenten’ aan deze publicatie (zie linker kolom).Gedurende de inzagetermijn kan een ieder op dit voornemen zowel mondeling als schriftelijk zijn zienswijzen kenbaar maken (artikel 3.12, vijfde lid van de Wabo en artikel 3:15, eerste lid van de Algemene wet bestuursrecht). Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de Omgevingsdienst Noord-Holland Noord, Postbus 2095, 1620 EB in Hoorn. Vermeld in uw brief het onderwerp: Zienswijze Herculesstraat 71 in Alkmaar. Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer Struiken Boudier via telefoonnummer 088-102 1300. Graag uiterlijk een week vóór afloop van de termijn. Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.InformatieMeer Informatie kunt u tijdens kantooruren verkrijgen bij de Omgevingsdienst Noord-Holland Noord, telefoonnummer 088-102 1300.

 

Onderwerp: Natuur en milieu | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deAlkmaargids.nl op 26-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Alkmaar, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deAlkmaargids.nl
Redactie deAlkmaargids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Alkmaar
  2. gmb-2023-544728

Gerelateerde berichten