Toestemming voor het plaatsen van een dakkapel aan Terp 17 te Alkmaar

DeAlkmaargids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Toestemming voor het plaatsen van een dakkapel aan Terp 17 te Alkmaar.

Meer informatie over deze bekendmaking:

WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT 1822ED17Reguliere voorbereidingsprocedure: verleende omgevingsvergunningenBurgemeester en wethouders van Alkmaar maken bekend, dat zij de volgende omgevingsvergunning hebben verleend:Terp 17 Alkmaar: het plaatsen van een dakkapel Zaaknummer: 0000589363Niet eens met dit besluit?Wilt u een besluit inzien dan kan dit alleen op verzoek. Uw verzoek kunt u doen via onze website met vermelding van het zaaknummer en het adres van het dossier.Als u het niet eens bent met dit besluit dan kunt u binnen zes weken na de verzenddatum bezwaar maken. Op onze website kunt u lezen hoe u online of per post uw bezwaar kunt indienen. Uw bezwaarschrift moet vóór 23 januari 2024 zijn ontvangen.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deAlkmaargids.nl op 26-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Alkmaar, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deAlkmaargids.nl
Redactie deAlkmaargids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Alkmaar
  2. gmb-2023-548365

Gerelateerde berichten