Aanvraag vergunning voor verschillende werkzaamheden aan Mijzenpolder te Alkmaar

DeAlkmaargids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag vergunning voor verschillende werkzaamheden aan Mijzenpolder te Alkmaar.

Meer informatie over deze bekendmaking:

WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHTIngediende aanvraag voor een omgevingsvergunningBurgemeester en wethouders van Alkmaar maken bekend dat zij de volgende aanvraag voor een omgevingsvergunning hebben ontvangen:Alkmaar, kadastrale sectie C, perceel 1758, Mijzenpolder (zuidelijk deel):verschillende werkzaamheden aan de Mijzenpolder Datum ontvangst: 11 december 2023.Zaaknummer: 0000592622Ingediende aanvragen liggen niet ter inzage. Wilt u toch een aanvraag inzien dan kan dit alleen op verzoek via onze website met vermelding van het zaaknummer en het adres waar de aanvraag over gaat.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deAlkmaargids.nl op 26-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Alkmaar, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deAlkmaargids.nl
Redactie deAlkmaargids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Alkmaar
  2. gmb-2023-548580

Gerelateerde berichten