Bekendmaking voornemen tot vestigen recht opstal t.b.v. dhl parcel (ecommerce) b.v. te Alkmaar

DeAlkmaargids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Bekendmaking voornemen tot vestigen recht opstal t.b.v. dhl parcel (ecommerce) b.v. te Alkmaar.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Voorgenomen vestiging recht van opstalDe gemeente Alkmaar heeft het voornemen om een recht van opstal te vestigen voor een pakketkluis ten behoeve van DHL Parcel (eCommerce) B.V. (hierna: DHL) te Alkmaar. De pakketkluis is bedoeld om burgers de mogelijkheid te bieden om hun pakketjes op te halen dan wel te retourneren via deze pakketkluis. OpstalrechtHet opstalrecht wordt gevestigd op een stuk grond tegen de gevel van Jumbo Duijvelshoff, Muiderwaard 416 te Alkmaar, het perceel is kadastraal bekend: gemeente Alkmaar, sectie C, nummer 9355 gedeeltelijk, ter grootte van ca. 5 m².MotiveringDe gemeente heeft geen plannen met het betreffende stukje grond groot 5 m². DHL heeft de pakketkluis – in overleg met Van Eerd Beheer B.V. – al tegen de gevel van de Jumbo Duijvelshoff geplaatst. De pakketkluis wordt onder meer gebruikt door klanten van de supermarkt en er zijn door DHL ook al afspraken gemaakt met de supermarkt omtrent het gebruik van de pakketkluis. Gelet op het voorgaande is de gemeente van oordeel dat DHL op grond van objectieve, redelijke en toetsbare criteria als enige serieuze gegadigde in aanmerking komt voor vestiging van het recht van opstal voor de pakketkluis.Reageren Tegen het voorgenomen vestigen van het opstalrecht voor de pakketkluis kunnen geen zienswijzen, bezwaren of beroep in de zin van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) worden ingediend of ingesteld. Indien u zich niet kunt verenigen met het vestigen van het voorgenomen opstalrecht, dient u dat uiterlijk binnen 20 dagen na publicatie van deze bekendmaking onderbouwd kenbaar te maken. Deze termijn merken wij aan als vervaltermijn.Reacties kunnen worden verstuurd naar:Gemeente AlkmaarTer attentie van de vakgroep Vastgoed en GrondenPostbus 531800 BC ALKMAAREn/of per e-mail naar nouerdi@alkmaar.nl onder vermelding van “vestigen opstalrecht t.b.v. plaatsen pakketkluis te Alkmaar”.Voor nadere informatie kunt u tijdens kantooruren terecht bij de heer N. Ouerdi van de vakgroep Vastgoed en Gronden, via telefoonnummer 06 41 75 36 50.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deAlkmaargids.nl op 26-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Alkmaar, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deAlkmaargids.nl
Redactie deAlkmaargids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Alkmaar
  2. gmb-2023-556760

Gerelateerde berichten