BEKENDMAKEN VOORNEMEN TOT VERHUUR GROND AAN Coöperatie Tiny House Alkmaar U.A

DeAlkmaargids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: BEKENDMAKEN VOORNEMEN TOT VERHUUR GROND AAN Coöperatie Tiny House Alkmaar U.A.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Voorgenomen gronduitgifteDe gemeente Alkmaar heeft het voornemen om een perceel gemeentegrond te verhuren aan de Coöperatie Tiny House Alkmaar U.A. (hierna te noemen “de Coöperatie”), voor een periode van maximaal 10 jaar ingaande 1 april 2024. De verhuur vindt plaats aan de Coöperatie voor de verplaatsing van 5 tiny houses, die thans op het Nuon-terrein staan.Het uit te geven perceel grondDe uitgifte betreft het volgende perceel grond: Alkmaar, sectie L, nummer 777 ter grootte van ca. 2745 m² (locatie Zeswielen, het voormalige Mobi-terrein).MotiveringDe gemeente Alkmaar is van mening dat het een perceel grond betreft ten aanzien waarvan de Coöperatie de enige serieuze gegadigde is voor de verhuur om de huidige vijf bewoners van de tiny houses aan het Nuon-terrein aan de Helderseweg te herhuisvesten op de voormalige Mobi-locatie. Verlenging van het gebruik op het Nuon-terrein is nl. ruimtelijk en planologisch gezien niet langer toegestaan. Voorgesteld wordt om de vijf tiny houses een doorstart te geven op de gemeentelijke locatie van het voormalige Mobi-terrein aan de Zeswielen, middels huur aan de Coöperatie. De bescheiden omvang van de tiny houses maakt dit perceel geschikt voor deze bewoners. Resumerend is op grond van objectieve, toetsbare en redelijke criteria de gemeente Alkmaar van oordeel dat alleen de Coöperatie, afkomstig van het Nuon-terrein aan de Helderseweg, in aanmerking komt voor de huur van het desbetreffende perceel grond ReagerenTegen de voorgenomen verhuur kunnen geen zienswijzen, bezwaren of beroep in de zin van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) worden ingediend of ingesteld. Indien u zich niet kunt verenigen met de voorgenomen verhuur, dient u dat binnen 20 dagen na publicatie van deze bekendmaking onderbouwd kenbaar te maken. Deze termijn merken wij aan als vervaltermijn.Reacties kunnen worden verstuurd naar:Gemeente AlkmaarT.a.v. de Vakgroep Vastgoed en GrondenPostbus 531800 BC ALKMAARVoor nadere informatie kunt u tijdens kantooruren terecht bij mevr. V. Groot van de vakgroep Vastgoed en Gronden, via telefoonnummer 0641520312 en/of per e-mail naar vgroot@alkmaar.nl.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deAlkmaargids.nl op 26-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Alkmaar, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deAlkmaargids.nl
Redactie deAlkmaargids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Alkmaar
  2. gmb-2023-561143

Gerelateerde berichten