Omgevingsvergunning regulier Verleend: het plaatsen van een dakkapel, De Kempenstraat 19, 1827 AG Alkmaar

DeAlkmaargids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Omgevingsvergunning regulier Verleend: het plaatsen van een dakkapel, De Kempenstraat 19, 1827 AG Alkmaar.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Reguliere voorbereidingsprocedure: beslissing op aanvraag omgevingsvergunningBurgemeester en wethouders van Alkmaar geven kennis van het besluit op de volgende aanvraag voor een omgevingsvergunning: De Kempenstraat 19, 1827 AG Alkmaar; het plaatsen van een dakkapelVerzenddatum: 01-03-2024 Zaaknummer: 0000607587Wilt u een besluit inzien? Dat kan alleen op verzoek. Uw verzoek kunt u doen Externe link: via onze website met vermelding van het zaaknummer en het adres van het dossier.Niet eens met dit besluit?Als u het niet eens bent met dit besluit dan kunt u bezwaar maken. Dit moet binnen zes weken vanaf de eerstvolgende dag nadat het besluit is verzonden naar de aanvrager. Deze dag hoeft niet gelijk te zijn aan de datum van deze publicatie. Let daarom op de verzenddatum van het besluit.Op onze Externe link: website leest u hoe u digitaal of per post bezwaar kunt maken.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deAlkmaargids.nl op 06-03-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Alkmaar, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deAlkmaargids.nl
Redactie deAlkmaargids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Alkmaar
  2. gmb-2024-100181

Gerelateerde berichten