Ontwerp-aanwijzingsbesluit van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Alkmaar omtrent ondergrondse inzamelvoorzieningen

DeAlkmaargids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerp-aanwijzingsbesluit van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Alkmaar omtrent ondergrondse inzamelvoorzieningen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders van gemeente Alkmaar maakt bekend dat zij heeft vastgesteld het ontwerp-aanwijzingsbesluit met de aanwijzing van de locaties voor ondergrondse inzamelvoorzieningen. Het betreft het aanwijzingsbesluit voor ondergrondse inzamelvoorzieningen aan de Cornelis Pronklaan met als kenmerk OC202407-WE001R.Bij de bepaling van de locaties is getoetst aan de (beleids)criteria zoals is vastgesteld in het ‘Beleid inzameling huishoudelijke afvalstoffen nabij elk perceel’. Het beleid is in te zien via https://zoek.officielebekendmakingen.nl/gmb-2016-165724.html Het bijhorende Uitvoeringsbesluit is in te zien via https://zoek.officielebekendmakingen.nl/gmb-2016-165298.html en de bijhorende Afvalstoffenverordening is in te zien via https://zoek.officielebekendmakingen.nl/gmb-2016-159814.html Periode van terinzageleggingBelanghebbenden hebben de gelegenheid om tegen het ontwerp-aanwijzingsbesluit van de ondergrondse container, ingevolge afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, gedurende 6 weken hun zienswijzen in te dienen vanaf het moment van terinzagelegging van het ontwerp, zijnde 17 januari 2024.Inzien van het ontwerpbesluitHet ontwerpbesluit en het bijbehorende zienswijzeverslag kunnen digitaal bekeken worden via het digitale publicatieblad op officielebekendmakingen.nl. De bestanden zijn aan de linkerkant van deze pagina als PDF bestand te downloaden.Het aanwijzingsbesluit, het zienswijzeverslag en het beleid zijn tevens in te zien of te printen bij het Stadskantoor en de Servicepunten met ingang van 17 januari 2024. Zie https://www.alkmaar.nl/contact/ voor de adressen en de openingstijden.ZienswijzenTijdens de terinzagelegging kan een zienswijze worden ingebracht door belanghebbenden. Zienswijzen kunt u bij voorkeur schriftelijk indienen. Een zienswijze betreffende de ondergrondse container en/of de aanbiedplaatsen voor minicontainers kunt u indienen onder vermelding van het kenmerk van het besluit. In uw zienswijze dient u ten minste op te nemen: uw naam, adres en telefoonnummer, de dagtekening, de locatiecode waarop uw zienswijze betrekking heeft, uw zienswijze met bijhorende motivatie en uw eventuele alternatief, ons briefkenmerk en uw handtekening. U kunt uw zienswijze sturen naar: Gemeente Alkmaar, Postbus 53, 1800 BC Alkmaar.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleidNatuur en milieu | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deAlkmaargids.nl op 26-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Alkmaar, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deAlkmaargids.nl
Redactie deAlkmaargids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Alkmaar
  2. gmb-2024-28495

Gerelateerde berichten