Aanvraag vergunning voor een exploitatievergunning voor Stadsstrand De Kade aan Noorderkade 950 te Alkmaar

DeAlkmaargids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag vergunning voor een exploitatievergunning voor Stadsstrand De Kade aan Noorderkade 950 te Alkmaar.

Meer informatie over deze bekendmaking:

ALGEMENE PLAATSELIJKE VERORDENINGIngediende aanvraag voor een exploitatie vergunning horecainrichtingBurgemeester van Alkmaar maken bekend dat zij de volgende aanvraag voor een exploitatie vergunning horecainrichting hebben ontvangen:Noorderkade 950 Alkmaar : Exploitatievergunning Stadsstrand De Kade Datum ontvangst: 4 januari 2024.Zaaknummer: 0000601527Ingediende aanvragen liggen niet ter inzage. Wilt u toch een aanvraag inzien dan kan dit alleen op verzoek via onzewebsite met vermelding van het zaaknummer en het adres waar de aanvraag over gaat.

 

Onderwerp: Openbare orde en veiligheid | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deAlkmaargids.nl op 26-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Alkmaar, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deAlkmaargids.nl
Redactie deAlkmaargids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Alkmaar
  2. gmb-2024-29920

Gerelateerde berichten