BEKENDMAKEN VOORNEMEN TOT UITGIFTE PERCELEN GROND IN ALKMAAR AAN LIANDER N.V.

DeAlkmaargids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: BEKENDMAKEN VOORNEMEN TOT UITGIFTE PERCELEN GROND IN ALKMAAR AAN LIANDER N.V..

Meer informatie over deze bekendmaking:

Voorgenomen gronduitgifteDe gemeente Alkmaar heeft het voornemen om percelen grond in Alkmaar uit te geven aan Liander N.V. gevestigd te Arnhem, de uitgifte vindt plaats voor de realisatie van zes transformatorstations op de uit te geven percelen grond.De uit te geven percelen grondDe uitgifte betreft de volgende percelen gemeentegrond:-Oudorp, in de groenstrook naast Munnikenweg 9a, het perceel is kadastraal bekend gemeente: Oudorp, sectie A, nummer 3653 ged., ter grootte van ca. 24m².-Schermerhorn, in de groenstrook nabij Hornplein/Zuidje 10a., het perceel is kadastraal bekend gemeente Schermer, sectie C, nummer 1807 ged., ter grootte van ca. 24m².-West-Graftdijk, in de groenstrook naast Kanaaldijk 17, ter grootte van ca. 24m², het perceel is kadastraal bekend gemeente Graft-De Rijp, sectie G, nummer 1371 ged., ter grootte van ca. 24m².-De Rijp, in de groenstrook nabij de parkeerplaats achter het Oosteinde, het perceel is kadastraal bekend gemeente De Rijp, sectie B, nrs. 1864 en 2406 (ged) ter grootte van ca. 24m².-Alkmaar, in de groenstrook nabij de afvalcontainer tegenover Fritz Conijnlaan 1, het perceel is kadastraal bekend gemeente Alkmaar sectie E, nummer 5305 ged., ter grootte van ca. 24m².MotiveringEr is nu en in de toekomst een groeiende vraag naar energie. Om hieraan te kunnen voldoen is de bouw van nieuwe en de uitbreiding van bestaande transformatorstations nodig. Liander N.V. voorziet hierin. Voor de realisatie is grond nodig die eigendom is van de gemeente. De gemeente is van mening dat Liander N.V. de enige serieuze gegadigde is om deze transformatorstations te bouwen en uit te breiden op de uit te geven gronden.ReactiesEen ieder die wil reageren op de voorgenomen uitgifte van de percelen grond kan dat gemotiveerd doen door binnen 20 kalenderdagen na deze publicatie een e-mail te sturen naar pbleeker-goodijk@alkmaar.nl  onder vermelding van ‘reactie voornemen gronduitgifte Liander’. Na het verstrijken van de termijn van 20 kalenderdagen is het niet meer mogelijk om uw vragen c.q. bezwaren in te dienen. VervolgAls binnen de gestelde termijn geen bezwaar of reacties worden ingediend dan zal de gemeente de percelen grond aan Liander N.V. uitgeven.Mochten er bezwaren of reacties worden ingediend dan zullen deze worden beoordeeld. Bij meerdere geschikte en serieuze belangstellenden voor de uitgifte van het perceel grond ten behoeve van transformatorstations zal op basis van nader vast te stellen selectiecriteria een besluit worden genomen over de uitgifte.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deAlkmaargids.nl op 26-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Alkmaar, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deAlkmaargids.nl
Redactie deAlkmaargids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Alkmaar
  2. gmb-2024-38594

Gerelateerde berichten