Grote Sint-Laurenskerk

Grote Sint-Laurenskerk is een Protestantse kerk gelegen aan Koorstraat 2 in Alkmaar.

Meer informatie over Grote Sint-Laurenskerk in Alkmaar

De Grote Kerk in Alkmaar is gedurende de zomermaanden open voor publiek. De kerk is gelegen in de binnenstad van Alkmaar en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Daarnaast is de kerk ook te huur voor evenementen, bruiloften, beurzen of vergaderingen. De kerk heeft een permanente tentoonstelling waarin de geschiedenis van de kerk, het monumentale interieur en de kunstwerken in de kerk worden uitgelegd. Ook zijn er twee beroemde orgels te bewonderen. Verder zijn er positieve reacties te vinden van bezoekers over de Grote Kerk. Tot slot is er de mogelijkheid om een virtuele rondleiding te nemen en om je aan te melden voor de nieuwsbrief van de kerk.

Wil je weten wat Grote Sint-Laurenskerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grote Sint-Laurenskerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grote Sint-Laurenskerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grote Sint-Laurenskerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Grote Sint-Laurenskerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grote Sint-Laurenskerk

Bezoekers bekeken ook