H. Maria kerk

H. Maria kerk is een Katholieke kerk gelegen aan Kajakstraat 60 in Alkmaar.

Meer informatie over H. Maria kerk in Alkmaar

De H. Mariakerk is gevestigd in het kerkcentrum De Blije Mare en maakt deel uit van de Dominicusparochie. De kerk is toegewijd aan de Heilige Maagd Maria. In het kerkcentrum is ook de Protestantse Kerk in Nederland gevestigd, met een eigen kerkzaal genaamd de Immanuelkerk. Het kerkcentrum wordt beheerd door de Beheerscommissie, bestaande uit vertegenwoordigers van de Immanuelkerk en de Mariakerk. Voor allerlei zaken kunnen parochianen terecht bij het Parochiekantoor Alkmaar Noord, dat gevestigd is in zaal "de Weijdt" in de Blije Mare. Daarnaast zijn er verschillende werkgroepen en koren actief in de Mariakerk, zoals de werkgroep Avondwake, de werkgroep Eerste Heilige Communie en het Mariakoor. De kerk wordt financieel ondersteund door collectes en de jaarlijkse actie "Kerkbalans". Verder zijn er nog andere activiteiten en verenigingen in het kerkcentrum, zoals het ISCC en de KBO Alkmaar Noord.

Wil je weten wat H. Maria kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van H. Maria kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij H. Maria kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je H. Maria kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar H. Maria kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. H. Maria kerk

Bezoekers bekeken ook