Sint Laurentiuskerk / R.K. Parochie HH. Matthias-Laurentius

Sint Laurentiuskerk / R.K. Parochie HH. Matthias-Laurentius is een Katholieke kerk gelegen aan Verdronkenoord 68 in Alkmaar.

Meer informatie over Sint Laurentiuskerk / R.K. Parochie HH. Matthias-Laurentius in Alkmaar

De tekst beschrijft de verschillende activiteiten en nieuwsberichten van de St. Dominicusparochie. Er worden verschillende nieuwsbrieven vermeld en er is een orgelconcert gepland. Ook wordt er aandacht besteed aan het ochtendgebed en het priesterjubileum van Pastor Henny Slot. Daarnaast worden er externe media genoemd, zoals de Facebookpagina en het Youtube-kanaal van de parochie. Verder wordt er informatie gegeven over de samenwerkende kerken en het preventiebeleid inzake seksueel misbruik. Ten slotte is er contactinformatie beschikbaar op de website van de parochie.

Wil je weten wat Sint Laurentiuskerk / R.K. Parochie HH. Matthias-Laurentius verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sint Laurentiuskerk / R.K. Parochie HH. Matthias-Laurentius of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sint Laurentiuskerk / R.K. Parochie HH. Matthias-Laurentius? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sint Laurentiuskerk / R.K. Parochie HH. Matthias-Laurentius het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Sint Laurentiuskerk / R.K. Parochie HH. Matthias-Laurentius reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sint Laurentiuskerk / R.K. Parochie HH. Matthias-Laurentius

Bezoekers bekeken ook