Helden in IT

Helden in IT is een IT-consultancy gelegen aan Einsteinstraat 14A in Alkmaar.

Meer informatie over Helden in IT in Alkmaar

Helden In IT is een organisatie die gelooft dat iedereen talent heeft en zich richt op het ontdekken en ontwikkelen van dit talent. Ze bieden werkervaringsplekken en opleidingen in de ICT, gericht op mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast kunnen ze ook werkervaringsplaatsen aanbieden voor kandidaten die geen mogelijkheid hebben om een opleiding te volgen. De medewerkers van Helden In IT zijn beschikbaar voor externe IT-organisaties en ze bieden ook dagbestedingsplekken aan waar jongeren en volwassenen verschillende IT-activiteiten kunnen doen.

Wil je weten wat Helden in IT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Helden in IT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Helden in IT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Helden in IT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Helden in IT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Helden in IT

Bezoekers bekeken ook