Kreler Computer

Kreler Computer is een Computerwinkel gelegen aan Havinghastraat 28 in Alkmaar.

Meer informatie over Kreler Computer in Alkmaar

MyElectronics ontwerpt en produceert unieke 19 inch rackmounts voor mini-PC's zoals de Intel NUC en de Mac mini. Ze bieden oplossingen voor 1U, 1.5U en 3U rackmounts voor NUCs, variërend van 1 tot 12 NUCs per rackmount. Daarnaast hebben ze accessoires zoals blindplaten en inserts voor extra poorten op de voorkant. Ook bieden ze de mogelijkheid om een volledig aangepaste 19 inch PC te bestellen, inclusief specificaties en kleur naar wens, zelfs met het bedrijfslogo op de voorkant. Alle rackmount producten worden ontworpen en geproduceerd door MyElectronics.

Wil je weten wat Kreler Computer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kreler Computer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kreler Computer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kreler Computer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Kreler Computer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kreler Computer

Bezoekers bekeken ook