MedIT Solutions B.V.

MedIT Solutions B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan Diamantweg 21 in Alkmaar.

Meer informatie over MedIT Solutions B.V. in Alkmaar

MEDIT Solutions B.V. is een bedrijf dat spelers in de zorg- en gezondheidsbranche helpt om efficiënter, veiliger en slimmer te werken. Ze bieden maatwerkoplossingen, pen testen, koppelingen tussen systemen, native apps, webapplicaties en implementatie van zorgtechnologieën en eHealth-oplossingen. Ze hebben verschillende projecten uitgevoerd, zoals het ontwikkelen van een elektronisch toedienregistratiesysteem voor zorgverleners en een track & trace systeem voor medicatiebezorging. Ze hebben meer dan 25 projecten uitgevoerd, meer dan 75.000 uur gewerkt, samenwerkingen met meer dan 300 zorgorganisaties en meer dan 10.000 gebruikers. Het bedrijf heeft een team van professionals en is bereikbaar via telefoon en e-mail.

Wil je weten wat MedIT Solutions B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MedIT Solutions B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MedIT Solutions B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MedIT Solutions B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar MedIT Solutions B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MedIT Solutions B.V.

Bezoekers bekeken ook