Nixon Digital

Nixon Digital is een Softwarebedrijf gelegen aan Keesomstraat 10-E in Alkmaar.

Meer informatie over Nixon Digital in Alkmaar

Met Nixon Digital kunnen wereldwijde teams eindelijk controle krijgen over de prestaties, naleving en beveiligingsrisico's van hun websiteportfolio. Het platform helpt teams bij het beheren van meer dan 30 websites door inzicht te bieden in naleving van websites, verlopen certificaten, beveiligingswaarschuwingen, websiteprestaties en meer. Met Nixon kunnen klanten hun digitale ecosysteem volledig bekijken en 15% meer digitale activa ontdekken dan ze wisten dat ze bestonden. Daarnaast biedt het platform ook mogelijkheden voor marketeers, privacyofficieren en IT-services. Marketeers kunnen de prestaties van hun portfolio bekijken en verbeteracties identificeren, privacyofficieren kunnen standaardisatie afdwingen en IT-services kunnen een overzicht krijgen van alle domeinen en obstakels verwijderen die de merkreputatie en gebruikerservaring kunnen schaden. Nixon Digital biedt ook een gratis aangepast rapport om de nalevingsstatus van een website te bepalen. Het platform bespaart teams tijd door problemen automatisch te scannen en te signaleren.

Wil je weten wat Nixon Digital verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nixon Digital of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nixon Digital? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nixon Digital het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Nixon Digital reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nixon Digital

Bezoekers bekeken ook