Procura B.V.

Procura B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan Parelweg 11a in Alkmaar.

Meer informatie over Procura B.V. in Alkmaar

Procura is een bedrijf dat gemeenten ondersteunt op het gebied van verkiezingen en burgerzaken. Bij verkiezingen bieden zij software, verkiezingsdrukwerk en materialen aan, waarmee ze gemeenten volledig kunnen ontzorgen. Bij burgerzaken ligt de focus op het registreren, beheren en ontsluiten van basisregistraties. Ze hebben ook een open platform genaamd vrijBRP, waarmee gemeenten de persoonsgegevens van hun inwoners kunnen bijhouden. Procura biedt ook een breed assortiment materialen aan voor burgerzaken, zoals formulieren, aktepapier en stempels. Ze zijn het hele jaar door bezig met verkiezingen en staan gemeenten bij met advies en de juiste software en materialen. Procura is onderdeel van Conxillium, een groep van IT-bedrijven die gespecialiseerd zijn in software voor lokale overheden.

Wil je weten wat Procura B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Procura B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Procura B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Procura B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Procura B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Procura B.V.

Bezoekers bekeken ook