Tech-Apps

Tech-Apps is een Softwarebedrijf gelegen aan 2de tuindwarsstaart 23 in Alkmaar.

Meer informatie over Tech-Apps in Alkmaar

Dit is een samenvatting van een tekst over een innovatief bedrijf dat gebruiksvriendelijke apps ontwikkelt. Het bedrijf is gespecialiseerd in objectgeoriënteerd programmeren en heeft ervaring met Delphi, VBA en Python. Ze vinden het leuk om oplossingen te bedenken voor bestaande problemen. De tekst vermeldt ook dat de schrijver een app heeft ontwikkeld genaamd Valvelocator, waarmee hij de Vattenfall Innovation Award 2020 heeft gewonnen. Sinds 2020 werken ze ook met RPA (Robotic Process Automation) en hebben ze ontdekt dat de combinatie met Delphi erg goed werkt. In 2021 gaat de schrijver zich verdiepen in Microsoft PowerBi. Het bedrijf blijft altijd innoveren en vindt het belangrijk om mensen blij te maken.

Wil je weten wat Tech-Apps verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tech-Apps of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tech-Apps? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tech-Apps het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Tech-Apps reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tech-Apps

Bezoekers bekeken ook