Rijschool daalmeer

Rijschool daalmeer is een Autorijschool gelegen aan Kennemerstraatweg 189 in Alkmaar.

Meer informatie over Rijschool daalmeer in Alkmaar

Rijschool Daalmeer is een rijschool in Alkmaar die veel ervaring heeft in het lesgeven aan cursisten met faalangst, ADHD en autisme. De eigenaar, Niels Spits, heeft jarenlange ervaring als rij-instructeur en heeft zijn eigen methode ontwikkeld om leerlingen alle facetten van het autorijden aan te leren. Bij Rijschool Daalmeer staat de leerling centraal en wordt er veel tijd genomen om iedereen op zijn eigen tempo te begeleiden. Er zijn verschillende lespakketten beschikbaar, maar het is ook mogelijk om losse lessen te volgen. Daarnaast biedt de rijschool ook privélessen aan, waarbij er geen andere leerling in de auto aanwezig is. De rijschool staat in de top 3 van de beste rijscholen in Alkmaar.

Wil je weten wat Rijschool daalmeer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool daalmeer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool daalmeer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool daalmeer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Rijschool daalmeer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool daalmeer

Bezoekers bekeken ook