Sportpark De Nollen

Sportpark De Nollen is een Sportcomplex gelegen aan Beverdam 3 in Alkmaar.

Meer informatie over Sportpark De Nollen in Alkmaar

Dit artikel gaat over de voetbalvereniging Kolping Boys. In de zomerstop zijn de mailpostbussen van KOLPINGBOYS.NL verhuisd naar Microsoft 365. Er zijn vier generaties Buisman die bij Kolping hebben gevoetbald en er wordt afgevraagd of er nog een vierde generatie zal zijn. De selectieteams zijn weer begonnen met trainen en de eerste oefenwedstrijden staan op het programma. Er zijn werkzaamheden verricht om het complex klaar te maken voor het nieuwe voetbalseizoen. Verder wordt er informatie gegeven over belangrijke positieve veranderingen, zoals het kleding spaarplan.

Wil je weten wat Sportpark De Nollen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportpark De Nollen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportpark De Nollen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportpark De Nollen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Sportpark De Nollen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportpark De Nollen

Bezoekers bekeken ook