IBS Bouw

IBS Bouw is een Bouwbedrijf gelegen aan Willem de Zwijgerlaan 94 in Alkmaar.

Meer informatie over IBS Bouw in Alkmaar

IBS Bouw is een ervaren bouw- en schilderbedrijf dat garant staat voor kwaliteit. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals onderhoud, restauratie, schilderwerk, renovatie en meer. De eigenaar heeft jarenlange ervaring en heeft zijn kwaliteiten gebundeld om ervoor te zorgen dat elke opdracht perfect wordt uitgevoerd. Hij blijft zichzelf ontwikkelen door zich regelmatig te verdiepen in nieuwe technieken en materialen. Het bedrijf kan zowel binnen als buiten schilderen, met oog voor detail en garantie op langdurig plezier. Ze kunnen ook houtrot controleren en spuiten lege ruimtes voor een strak resultaat. Daarnaast bieden ze ook uit- en aanbouwwerkzaamheden, verbouwingen en glasservice aan. Het contact met IBS Bouw verloopt altijd via dezelfde contactpersoon.

Wil je weten wat IBS Bouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van IBS Bouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij IBS Bouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IBS Bouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar IBS Bouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. IBS Bouw

Bezoekers bekeken ook