Advinti

Advinti is een IT-consultancy gelegen aan Hoornseweg 26 in Alkmaar.

Meer informatie over Advinti in Alkmaar

De tekst beschrijft het carrièrepad van de schrijver als projectmanager en solution analist. Na het afronden van een project bij KLM vanwege de coronacrisis, is de schrijver begonnen als solution analist bij Tata Steel. De schrijver heeft ook projecten uitgevoerd bij KLM, zoals het begeleiden van het logistieke proces van AFKL Cargo en het werken aan verschillende domeinen binnen KLM, zoals Ground Services, Flight Operations en Finance. De schrijver heeft ook projecten uitgevoerd bij andere bedrijven, zoals Astellas en Willis. De schrijver is beschikbaar voor nieuwe opdrachten en kan gecontacteerd worden via e-mail of mobiel nummer.

Wil je weten wat Advinti verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Advinti of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Advinti? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Advinti het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Advinti reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Advinti

Bezoekers bekeken ook