Ho'okipa

Ho'okipa is een Sportcomplex gelegen aan 7 9 in Alkmaar.

Meer informatie over Ho'okipa in Alkmaar

Bij Board & Beachfun center kan je verschillende activiteiten doen, zoals kitesurflessen, surfen en het huren van een locker. Ze hebben ook een surfclub waar je lid van kan worden. Het strand is hun speeltuin en ze willen mensen uitnodigen om actief, avontuurlijk en duurzaam te leven. Voor beginners zijn er starterslessen en voor gevorderden zijn er clinics en een trainingsprogramma. Als je lid wordt, krijg je een inlogcode en kan je altijd naar HOOKIPA gaan. Verschillende mensen zijn al lid, zoals Martijn, de familie Edses, Boy Wonder en Ilse & Armando. Voor meer informatie kan je contact opnemen via e-mail of telefoon. Hookipa Beach is een label van De Jongens Uit Schoorl, die ook groepsuitjes, zomerkampen en schoolreisjes organiseren.

Wil je weten wat Ho'okipa verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ho'okipa of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ho'okipa? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ho'okipa het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Ho'okipa reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ho’okipa

Bezoekers bekeken ook