Holi Women

Holi Women is een Sportschool gelegen aan Einsteinstraat 9 B in Alkmaar.

Meer informatie over Holi Women in Alkmaar

Holi Women is een holistische sportschool speciaal voor vrouwen. De sportschool heeft als doel om vrouwen te begeleiden naar een bewuster en mooier leven, waarbij zelfliefde en acceptatie centraal staan. Je kunt je inschrijven via de app en zelf bepalen wanneer je komt sporten. Holi Women is ontstaan vanuit de overtuiging van holisme, wat inhoudt dat alles met elkaar verbonden is. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals personal training, duo training, holistische massage, small group workouts en mental coaching. Voor het meest actuele nieuws kun je Holi Women volgen op social media.

Wil je weten wat Holi Women verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Holi Women of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Holi Women? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Holi Women het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Holi Women reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Holi Women

Bezoekers bekeken ook