Combat & Fitness Academy

Combat & Fitness Academy is een Sportschool gelegen aan Herculesstraat 8 in Alkmaar.

Meer informatie over Combat & Fitness Academy in Alkmaar

Combat & Fitness Academy in Alkmaar biedt een professionele en veilige trainingsomgeving voor martial arts, zelfverdediging en fitness. Ze hebben een gastvrije gym waar je niet aan een contract vastzit en waar je kunt trainen wanneer je wilt. Voor €12,50 kun je een sportpas kopen die je kunt opwaarderen wanneer je dat wilt. Elke donderdagavond is er een speciale trainingsavond voor militairen en veteranen. Bij Combat & Fitness Academy kun je terecht voor Braziliaans Jiu Jitsu en je kunt je aanmelden voor Pay2Play. Het adres van de academy is Herculesstraat 8B, 1812 PG Alkmaar en je kunt contact opnemen via 06 515 28 769 of info@combatfitnessacademy.nl.

Wil je weten wat Combat & Fitness Academy verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Combat & Fitness Academy of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Combat & Fitness Academy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Combat & Fitness Academy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Combat & Fitness Academy reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Combat & Fitness Academy

Bezoekers bekeken ook