Monica Jacome

Monica Jacome is een Schoonheidssalon gelegen aan Vasalisstraat 12 in Alkmaar.

Meer informatie over Monica Jacome in Alkmaar

In dit artikel wordt de procedure en de voordelen van semi-permanente make-up (PMU) besproken. Met PMU kan men er op elk moment en onder alle omstandigheden verzorgd uitzien, zonder dat het veel tijd kost. De make-up blijft op zijn plaats zitten en loopt niet uit, zelfs niet na het sporten of zwemmen. Het is ook ideaal voor mensen die allergisch zijn voor normale make-up, moeite hebben met het aanbrengen ervan of last hebben van haarverlies door een ziekte. Met een steriele naald worden kleurpigmenten aangebracht in de bovenste laag van de huid, maar omdat de huid vernieuwt en de kleuren vervagen, wordt jaarlijks een touch-up behandeling aanbevolen. Bij Monica Jacome Skin & Brow Studio kun je terecht voor verschillende PMU-technieken, zoals hairstroke, 3D brows, microblading, nanobrows, powderbrows, eyeliner en lippen. Het belangrijkste is dat de klant tevreden is met het resultaat en met een glimlach in de spiegel kijkt. Er worden positieve recensies gegeven over de professionaliteit en expertise van Monica.

Wil je weten wat Monica Jacome verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Monica Jacome of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Monica Jacome? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Monica Jacome het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Monica Jacome reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Monica Jacome

Bezoekers bekeken ook