Putri's Sate

Putri's Sate is een Afhaalrestaurant gelegen aan Europaplein 14 in Alkmaar.

Meer informatie over Putri's Sate in Alkmaar

De tekst gaat over een persoon die Indonesische saté maakt en verkoopt. Het gerecht kan zowel op de barbecue in de zomer als op een gourmet-plaat in de winter worden klaargemaakt. De saté wordt gemaakt van dun gesneden kippenvlees of geitenvlees dat op speciale wijze wordt gekruid en gemarineerd en daarna op houtskool wordt geroosterd. De gebruikte kruiden en marinade verschillen per regio. De saté wordt geserveerd met lontong of stokbrood en kan gekoeld worden meegenomen om zelf te bereiden op de BBQ of grillplaat. Bestellingen dienen minimaal een werkdag van te voren telefonisch te worden geplaatst en betaling kan contant bij aflevering of via een betaalverzoek. Op dit moment is bezorging niet mogelijk. De verkoper is gesloten van dinsdag 8 augustus tot en met vrijdag 15 september vanwege vakantie.

Wil je weten wat Putri's Sate verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Putri's Sate of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Putri's Sate? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Putri's Sate het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Putri's Sate reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Putri’s Sate

Bezoekers bekeken ook