Rijschool Ruud Smit

Rijschool Ruud Smit is een Rijschool gelegen aan Julianalaan 63 in De Rijp.

Meer informatie over Rijschool Ruud Smit in De Rijp

Rijschool Ruud Smit is een ervaren rijschool die rijlessen aanbiedt in Graft-De Rijp, Alkmaar, Purmerend, Hoorn en Zaandam. De rijschool is RIS gecertificeerd, wat betekent dat ze de rijopleiding in stappen aanbieden. Met deze methode is de slagingskans 12% hoger dan bij een reguliere opleiding. Bij de opleiding krijg je een RIS praktijkboek om jezelf goed voor te bereiden en de opleiding sneller en goedkoper te laten verlopen. Daarnaast bieden ze ook een opfriscursus aan, waarbij je kunt oefenen met bijvoorbeeld snelweg rijden, fileparkeren of rijden in een vreemde stad. Het doel van de rijschool is om je veilig, vlot en zelfstandig door het verkeer te laten gaan, zodat je goed voorbereid bent op het praktijkexamen.

Wil je weten wat Rijschool Ruud Smit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Ruud Smit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Ruud Smit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Ruud Smit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Rijschool Ruud Smit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Ruud Smit

Bezoekers bekeken ook