Rijschool Stipt

Rijschool Stipt is een Rijschool gelegen aan Madame Curiestraat 9G in Alkmaar.

Meer informatie over Rijschool Stipt in Alkmaar

Dion is een ervaren rijinstructeur die zijn passie voor autorijlessen, motorrijlessen en bromfietsrijlessen meeneemt naar zijn eigen rijschool, rijschool Stipt. Hij staat bekend als geduldig, rustig, duidelijk en eerlijk. Leerlingen met faalangst of autisme ervaren de rijlessen met Dion als prettig. Rijschool Stipt. staat voor kwaliteit en resultaat en biedt 60 minuten rijles tegen een eerlijk tarief. Ze bereiden leerlingen op een persoonlijke en plezierige manier voor op hun examens en toekomstige kilometers. De rijschool is eerlijk, transparant, productief, betaalbaar, ervaren en professioneel. Ze beantwoorden veelgestelde vragen over machtiging bij het CBR, het veranderen van rijschool, lessen in de avond of weekend, de frequentie van lessen, faalangst, betalingsmogelijkheden, startdatum van autorijlessen, type auto voor rijlessen en de minimumleeftijd voor autorijlessen.

Wil je weten wat Rijschool Stipt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Stipt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Stipt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Stipt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Rijschool Stipt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Stipt

Bezoekers bekeken ook