Scoobyrijbewijs

Scoobyrijbewijs is een Rijschool gelegen aan Comeniusstraat 2a in Alkmaar.

Meer informatie over Scoobyrijbewijs in Alkmaar

In deze tekst wordt gepromoot dat je in één dag je scooterrijbewijs kunt halen. Je krijgt 4 uur rijles en aansluitend doe je het CBR-praktijkexamen in Alkmaar. Er zijn geen wachttijden en het slagingspercentage is 82%. De rijschool is onderdeel van Rijschool Alfabet en biedt flexibele en betaalbare rijlessen aan in Wormerveer, Alkmaar, Amsterdam en omstreken. Je kunt je bromfiets rijbewijs al in één dag halen, afhankelijk van je niveau. De dagcursus begint meestal om 9 uur 's ochtends en eindigt rond 12 uur met het examen. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar en klanten beoordelen de rijschool met 5 sterren op Google. Er zijn ook veelgestelde vragen te vinden en er is een contactformulier beschikbaar voor meer informatie.

Wil je weten wat Scoobyrijbewijs verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Scoobyrijbewijs of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Scoobyrijbewijs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scoobyrijbewijs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Scoobyrijbewijs reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Scoobyrijbewijs

Bezoekers bekeken ook