Zumbaalkmaar

Zumbaalkmaar is een Sportschool gelegen aan Helderseweg 29B in Alkmaar.

Meer informatie over Zumbaalkmaar in Alkmaar

Zumba Alkmaar is de leukste en gezelligste Zumba dansstudio in Alkmaar en omgeving. Naast Zumba bieden ze ook andere groepslessen aan, zoals Jump Fitness, Pound Fitness, Bodybalance, Kangoo Jumping, Bungee Fitness, Yoga, Pilates Barre en meer. De lessen zijn geschikt voor mensen van alle leeftijden, van 15 tot 90 jaar. De lessen zijn niet alleen goed voor de conditie, maar ook erg leuk. Wendy Slof is de instructeur en geeft Zumba op hoog niveau, maar het is ook geschikt voor beginners. Ze maakt haar eigen choreografieën en heeft toegang tot de leukste muziek en dansmoves. Zumba Alkmaar heeft nu een vaste locatie in de Fitwow Sportstudio aan de Helderseweg 29B in Alkmaar. Er zijn verschillende lesdagen en -tijden beschikbaar. Naast Zumba biedt de studio ook andere leuke lessen en evenementen aan. Het doel van Zumba Alkmaar is om sporten en bewegen leuk te houden, zodat het makkelijker vol te houden is. Ze hebben ook een sportstudio genaamd FITWOW waar diverse fitnesslessen worden gegeven, gericht op vrouwen. Er zijn ook kracht-, HIIT- en cardiolessen beschikbaar. De studio is vrouwvriendelijk, maar mannen zijn ook welkom.

Wil je weten wat Zumbaalkmaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zumbaalkmaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zumbaalkmaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zumbaalkmaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Zumbaalkmaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zumbaalkmaar

Bezoekers bekeken ook