FITWOW sportstudio

FITWOW sportstudio is een Sportschool gelegen aan Helderseweg 29B in Alkmaar.

Meer informatie over FITWOW sportstudio in Alkmaar

Sportstudio FITWOW is een nieuwe sportschool in Alkmaar die gespecialiseerd is in FUN workouts. Ze bieden een breed scala aan workouts aan, waaronder Zumba, Hit, Barre, Circle, Yin Yoga, Kettlebell, Jumping & Bungee Fitness, Box Yoga, Bungee Boxing, Kangoo Jumping, Pilates & AERIAL Yoga. Op de begane grond worden dans- en fitnesslessen gegeven en op de eerste verdieping zijn er lessen in Yoga en Pilates. Een van de nieuwste trends in workouts is Jumping & Bungee Fitness, waarbij je op een speelse manier aan je core stabiliteit werkt. Het kantooradres van FITWOW is Helderseweg 29B in Alkmaar.

Wil je weten wat FITWOW sportstudio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FITWOW sportstudio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FITWOW sportstudio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FITWOW sportstudio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar FITWOW sportstudio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FITWOW sportstudio

Bezoekers bekeken ook