Cobi rijschool

Cobi rijschool is een Rijschool gelegen aan Melis Stokelaan 416 in Alkmaar.

Meer informatie over Cobi rijschool in Alkmaar

Cobi Rijschool is een moderne autorijschool in de regio Alkmaar met scherpe prijzen. Bij Cobi Rijschool krijg je precies het aantal lesuren en lestijden die je persoonlijk nodig hebt voor een goede voorbereiding op het rijexamen. Je kunt al lessen nemen vanaf 16,5 jaar en er is geen wachtlijst, dus je kunt meteen beginnen. Een les van 60 minuten kost €53, wat omgerekend €44 per 50 minuten is. In de Galerij der Geslaagden kun je zien welke cursisten succesvol hun rijexamen hebben afgelegd. Cobi Rijschool is ingeschreven bij de Kvk onder nummer 54451299.

Wil je weten wat Cobi rijschool verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cobi rijschool of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cobi rijschool? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cobi rijschool het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Cobi rijschool reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cobi rijschool

Bezoekers bekeken ook