Sportinstituut Tom van der Kolk

Sportinstituut Tom van der Kolk is een Sportschool gelegen aan Klaas Bootpad 2 in Alkmaar.

Meer informatie over Sportinstituut Tom van der Kolk in Alkmaar

Bij Sportinstituut Tom van der Kolk kun je terecht voor jeugdsporten vanaf 3,5 jaar, de Milon Cirkel (waarmee je slank en fit kunt worden in 35 minuten) en een groot aanbod groepslessen. Er wordt ook aandacht besteed aan de Herfst Afvalrace van 2023, waarbij je in 10 weken kunt afvallen. Er is een karateles die helaas op dinsdag 5 september niet doorgaat, maar deze kan ingehaald worden op vrijdag 7 september. Daarnaast zijn er karate band examens op 21 juli 2023. Het lesrooster bevat onder andere pilates, callanetics, ClubJoy Yoga, spinning interval, cros fit challenge en total body lessen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sportinstituut Tom van der Kolk via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Sportinstituut Tom van der Kolk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportinstituut Tom van der Kolk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportinstituut Tom van der Kolk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportinstituut Tom van der Kolk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Sportinstituut Tom van der Kolk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportinstituut Tom van der Kolk

Bezoekers bekeken ook