Lectorium Rosicrusianum Alkmaar

Lectorium Rosicrusianum Alkmaar is een Kerk gelegen aan Oudegracht 110 in Alkmaar.

Meer informatie over Lectorium Rosicrusianum Alkmaar in Alkmaar

In deze tekst wordt informatie gegeven over het Rozenkruis en de activiteiten die zij organiseren. Het Rozenkruis is een internationale groep van ongeveer 20.000 mensen die hun leven inrichten naar waarden uit de universele wijsheid. Ze geloven dat het innerlijke leven meer is dan gedachten en gevoelens en dat er een diepe innerlijke stilte is waarin iets anders spreekt. Deze stem wordt de stem van de stilte genoemd en komt voort uit het geestelijke beginsel in een mens, de onsterfelijke ziel. Het Rozenkruis biedt cursussen en bezinningsbijeenkomsten aan waarin deze innerlijke wegen worden onderzocht. Daarnaast zijn er ook podcasts en een online open avond waarin mensen kennis kunnen maken met het Rozenkruis en hun vragen kunnen stellen. Er worden ook andere activiteiten georganiseerd, zoals lezingen en introductiebijeenkomsten.

Wil je weten wat Lectorium Rosicrusianum Alkmaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lectorium Rosicrusianum Alkmaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lectorium Rosicrusianum Alkmaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lectorium Rosicrusianum Alkmaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Lectorium Rosicrusianum Alkmaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lectorium Rosicrusianum Alkmaar

Bezoekers bekeken ook