Kapelkerk GKv

Kapelkerk GKv is een Kerk gelegen aan Laat 80 in Alkmaar.

Meer informatie over Kapelkerk GKv in Alkmaar

De tekst beschrijft de Kapelkerk in Alkmaar als een plek waar mensen welkom zijn om stilte te ervaren, te luisteren, te vertellen, te bidden, te zingen en te delen in het verhaal van geloof, hoop en liefde. Nieuwe bezoekers kunnen de samenkomsten bijwonen of een afspraak maken en er zijn ook gastleden die betrokken zijn bij de kerk zonder zich volledig te verbinden. De gemeente viert het geloof en streeft ernaar dat veel mensen in Alkmaar Jezus leren kennen. Er worden prekenseries georganiseerd en er zijn verschillende cursussen en diensten waarin Jezus centraal staat. Het gemeenteprofiel biedt meer informatie over de doelen, visie en rol van de kerk. Er is een inlog voor leden, de erediensten kunnen live beluisterd worden en er is een archief van diensten vanaf 2014. Mensen kunnen lid worden van de Kapelkerk en er is een pagina met veelgestelde vragen. De kerk biedt ook de mogelijkheid om de Kapelkerk te huren voor verschillende gelegenheden. De tekst eindigt met een bijbelvers uit 1 Korintiërs 13:2 over het belang van liefde.

Wil je weten wat Kapelkerk GKv verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapelkerk GKv of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapelkerk GKv? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapelkerk GKv het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Kapelkerk GKv reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapelkerk GKv

Bezoekers bekeken ook