Rent A Geek Bv

Rent A Geek Bv is een Softwarebedrijf gelegen aan Nijenburgerweg 15 C in Alkmaar.

Meer informatie over Rent A Geek Bv in Alkmaar

Rent a Geek is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het optimaliseren van IT en bedrijfsvoering. Ze helpen bedrijven verder te optimaliseren of vernieuwen door middel van een intake, businesscase en projectplan. Rent a Geek biedt ook online sales en leadgeneratie aan om de omzet te verhogen en concurrentie te verslaan. Ze ontwikkelen websites, webshops en leadgeneratie sites en hebben ervaring in verschillende gebieden zoals app-ontwikkeling, koppelingen tussen systemen, online sales en marketing en het beheren van Google-tools. Het team van Rent a Geek bestaat uit developers, marketeers en projectmanagers met jarenlange ervaring.

Wil je weten wat Rent A Geek Bv verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rent A Geek Bv of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rent A Geek Bv? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rent A Geek Bv het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Rent A Geek Bv reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rent A Geek Bv

Bezoekers bekeken ook