Rijschool Konsum B.V.

Rijschool Konsum B.V. is een Rijschool gelegen aan Pyrietstraat 4 in Alkmaar.

Meer informatie over Rijschool Konsum B.V. in Alkmaar

Bij Verkeersschool Konsum in Noord-Holland kun je binnen 2 weken je autorijbewijs halen met een spoedopleiding. Naast spoedopleidingen bieden ze ook wekelijkse lessen en compactopleidingen aan, waarbij je je rijbewijs binnen 6 tot 8 weken kunt halen. Niet alleen praktijklessen voor verschillende voertuigen, zoals auto, bromfiets en vrachtwagen, behoren tot de mogelijkheden, maar ook theorielessen worden aangeboden. Verkeersschool Konsum verzorgt alles tot in de puntjes, van uitnodigingen tot examens. Daarnaast bieden ze ook cursussen voor het behalen van een vorkheftruck/reachtruck certificaat en nascholing code 95 aan. De nascholing is al mogelijk vanaf €85. Je kunt je direct inschrijven bij Verkeersschool Konsum en zij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de opleiding te beginnen.

Wil je weten wat Rijschool Konsum B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Konsum B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Konsum B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Konsum B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Rijschool Konsum B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Konsum B.V.

Bezoekers bekeken ook