SV Koedijk

SV Koedijk is een Sportclub gelegen aan Saskerstraat 164 in Koedijk.

Meer informatie over SV Koedijk in Koedijk

In deze tekst worden verschillende onderwerpen behandeld. Er is een trainingsset verkrijgbaar in de webshop en er is een trainingsschema voor het seizoen 2023-2024. Het bestuur heeft besloten dat vanaf 1 augustus alleen velden B & D gebruikt mogen worden. Er worden ook trainers gezocht. Verder worden er wedstrijdverslagen gegeven van verschillende voetbalwedstrijden. Er worden vrijwilligers gezocht en er is een webshop waar lidmaatschap kan worden aangevraagd. Er is ook informatie over het afmelden van het lidmaatschap en er worden contactgegevens gegeven voor verschillende afdelingen. Er is informatie over het plannen van vergaderingen en over technische zaken. Er is ook een kantinerooster en er worden nieuwsbrieven gegeven. Er is een agenda met verschillende activiteiten en er worden bankgegevens gegeven.

Wil je weten wat SV Koedijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SV Koedijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SV Koedijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SV Koedijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar SV Koedijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SV Koedijk

Bezoekers bekeken ook