Atletiekvereniging Hylas

Atletiekvereniging Hylas is een Sportclub gelegen aan Havinghastraat 4 in Alkmaar.

Meer informatie over Atletiekvereniging Hylas in Alkmaar

De tekst gaat over verschillende onderwerpen binnen de atletiekvereniging AV Hylas. Allereerst is de vereniging op zoek naar enthousiaste bestuurders, waaronder een voorzitter en penningmeester. Verder wordt er een popquiz georganiseerd op 22 september, waarbij teams van 4 personen kunnen deelnemen en er een kleine vergoeding wordt gevraagd. Daarnaast start er op 7 oktober een nieuw start-to-run-traject voor beginnende hardlopers. Ook wordt er in september een cursus looptrainer 2 aangeboden. Tot slot worden er prestaties van atleten tijdens een NK U18/U20 besproken, waarbij Amy Tijmstra het clubrecord op de 200 meter verbreekt en Wendy, Amy, Nick en Femke zich plaatsen voor de halve finale.

Wil je weten wat Atletiekvereniging Hylas verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Atletiekvereniging Hylas of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Atletiekvereniging Hylas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Atletiekvereniging Hylas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Atletiekvereniging Hylas reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Atletiekvereniging Hylas

Bezoekers bekeken ook