Vechten als een Viking

Vechten als een Viking is een Sportclub gelegen aan Tochtwaard 18 in Alkmaar.

Meer informatie over Vechten als een Viking in Alkmaar

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als je jonger bent dan 16 jaar, heb je toestemming nodig van je ouders of verzorgers. Vechten als een Viking (VaeV) biedt unieke vechtsportactiviteiten zoals zwaardvechten en speervechten. Ze bieden teambuilding workshops, jeugdlessen, groepstraining, persoonlijke lessen, workshops en training op locatie. De activiteiten richten zich op het verbeteren van teambuilding, leiderschapskwaliteiten, gezondheid en uithoudingsvermogen. Daarnaast biedt VaeV ook bootcamp trainingen en persoonlijke fitness trainingen om de conditie te verbeteren. Ze bieden ook een basiscursus zwaardvechten in Viking stijl. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen via het contactformulier op de website.

Wil je weten wat Vechten als een Viking verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vechten als een Viking of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vechten als een Viking? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vechten als een Viking het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Vechten als een Viking reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vechten als een Viking

Bezoekers bekeken ook