Autorijschool Annelies

Autorijschool Annelies is een Rijschool gelegen aan Sint Annastraat 4 in Alkmaar.

Meer informatie over Autorijschool Annelies in Alkmaar

Autorijschool Annelies is een rijschool in Alkmaar met ruim dertig jaar ervaring als rijinstructeur. Bij deze rijschool krijg je een rijles die aansluit bij jouw behoeften en manier van leren. Annelies houdt ook rekening met je vorm van die dag. De rijschool geeft zich voor 100 procent, zodat ze jou op het juiste niveau kunnen brengen om te slagen voor je rijbewijs. Autorijschool Annelies biedt niet alleen rijlessen aan, maar ook opfriscursussen voor mensen die hun rijvaardigheden willen verbeteren. Bijvoorbeeld als je moeite hebt met het inschatten van nieuwe situaties in het verkeer. De rijschool is gevestigd in Alkmaar, maar biedt ook rijlessen aan in Castricum en Heerhugowaard. De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 7.00 tot 17.30 uur. Op vrijdag, zaterdag en zondag is de rijschool gesloten. Je kunt contact opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Autorijschool Annelies verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autorijschool Annelies of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autorijschool Annelies? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autorijschool Annelies het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Autorijschool Annelies reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autorijschool Annelies

Bezoekers bekeken ook