De Rank Baptistengemeente Alkmaar

De Rank Baptistengemeente Alkmaar is een Kerk gelegen aan Strooijonkerstraat 13 in Alkmaar.

Meer informatie over De Rank Baptistengemeente Alkmaar in Alkmaar

De tekst beschrijft informatie over de Baptistengemeente "De Rank" in Alkmaar. De website biedt informatie over de gemeente en de Bijbelse boodschap. De zondagse erediensten beginnen om 10.00 uur en na de dienst is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of thee. De diensten kunnen ook live worden gevolgd op het YouTube-kanaal van de gemeente. Op zondag 17 september is er een openingszondag met zanger Remco Hakkert en spreker Rennie Schoorstra. De gemeente biedt ook online-lidmaatschap aan voor de kijkers van de livestream. Daarnaast is er het project City Bible Alkmaar, waarbij Bijbels gratis worden uitgereikt aan de bevolking. Donaties zijn welkom om de activiteiten en vaste lasten van de gemeente te ondersteunen, maar de gemeente zal geen individuele mensen benaderen om geld te geven.

Wil je weten wat De Rank Baptistengemeente Alkmaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Rank Baptistengemeente Alkmaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Rank Baptistengemeente Alkmaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Rank Baptistengemeente Alkmaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar De Rank Baptistengemeente Alkmaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Rank Baptistengemeente Alkmaar

Bezoekers bekeken ook