Gemeente Alkmaar

Gemeente Alkmaar is een Kerk gelegen aan Hertog Aalbrechtweg 4 in Alkmaar.

Meer informatie over Gemeente Alkmaar in Alkmaar

Zwembad Hoornse Vaart in Alkmaar is een zwembad dat 7 dagen per week geopend is en verschillende activiteiten biedt. Er zijn spetterende activiteiten zoals aquafitness, aquajoggen, aquajump, aquakickboks, aquarobics, circuittraining, FloatFit en nog veel meer. Deze activiteiten zijn geschikt voor verschillende doelgroepen en hebben verschillende voordelen voor de gezondheid. Daarnaast biedt het zwembad zwemlessen aan, zoals het Zwem-ABC programma, privé-zwemles, quintet zwemles en vakantie zwemlessen. Ook zijn er speciale lessen voor volwassenen en zwemlessen voor zij-instromers. Naast de lessen en activiteiten is er ook de mogelijkheid om banen te zwemmen en zijn er speciale evenementen zoals discozwemmen en hondenzwemmen. Kortom, zwembad Hoornse Vaart biedt een verfrissende dag vol waterpret met diverse activiteiten en lessen voor jong en oud.

Wil je weten wat Gemeente Alkmaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gemeente Alkmaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gemeente Alkmaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gemeente Alkmaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Gemeente Alkmaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gemeente Alkmaar

Bezoekers bekeken ook