Senhoyoga

Senhoyoga is een Yogastudio gelegen aan Kerkuilstraat 16 in Alkmaar.

Meer informatie over Senhoyoga in Alkmaar

Lucia Truong biedt verschillende cursussen en workshops aan, zoals kinderyoga, chakra yoga en workshops voor het maken van een oceandrum, mala en krachtstok. De kinderyogalessen vinden plaats in kleine groepjes van maximaal 3 kinderen, waarbij er ruimte is voor individuele aandacht. De lessen worden gegeven op maandag-, woensdag- en vrijdagmiddag. Voor nieuwe kinderen is er een 20 weken durende cursus genaamd "Project Eigen-Wyz", gevolgd door blokken van 10 weken. De kosten voor de cursussen variëren. Daarnaast worden er ook gastlessen gegeven door andere docenten, zoals Margje van der Lei, Natasja Klerkx en Marja Verduijn. Het doel van de lessen is om kinderen hun krachten en talenten te laten ontdekken. Daarnaast is er ook een weekend gevuld met Me-time, yoga en guasha massage. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Lucia Truong.

Wil je weten wat Senhoyoga verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Senhoyoga of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Senhoyoga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Senhoyoga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Senhoyoga reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Senhoyoga

Bezoekers bekeken ook