Yanetsport - Yoga & Personal Training

Yanetsport - Yoga & Personal Training is een Yogastudio gelegen aan Oude Hoeverweg 15 in Alkmaar.

Meer informatie over Yanetsport - Yoga & Personal Training in Alkmaar

De tekst beschrijft verschillende aspecten van de yogalessen en workshops die worden aangeboden door Janet Boomsma. De lessen zijn gericht op de stand van de maan, seizoenen en elementen, en er worden verschillende soorten yoga aangeboden, zoals Hot Yoga, Hot Freestyle en Yin Yoga. Daarnaast is Janet ook een ervaren personal trainer en biedt ze op maat gemaakte trainingsschema's aan. Er worden regelmatig workshops georganiseerd op het gebied van yoga. Janet heeft een intensieve yoga opleiding gevolgd en biedt lessen aan die deelnemers als inspirerend ervaren. Er zijn positieve reacties ontvangen over Janet's lessen en haar vermogen om diepgang te creëren met een vrolijke twist. Het is mogelijk om een les aan te vragen en contact op te nemen via de website.

Wil je weten wat Yanetsport - Yoga & Personal Training verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Yanetsport - Yoga & Personal Training of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Yanetsport - Yoga & Personal Training? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yanetsport - Yoga & Personal Training het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Yanetsport - Yoga & Personal Training reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Yanetsport – Yoga & Personal Training

Bezoekers bekeken ook